Căderea Bastiliei nr. 65

București, România

Telefon

+4 021 316 4018

Mail

office@searchltd.ro

SERVICII DE PROIECTARE ÎN VEDEREA IMPLEMENTĂRII MANAGEMENTULUI DE TRAFIC ÎN MUNICIPIUL CLUJ-NAPOCA

Modernizarea/extinderea sistemului de semaforizare actual

Beneficiar: 

Primaria Municipiului Cluj-Napoca

Locatie: 

Cluj Napoca, România

Finanțare: 

Buget local

Obiectul contractului:

Proiect tehnic și servicii de consultanță în vederea implementării unui sistem de management al traficului

Descriere:

În cadrul acestui proiect s-a urmărit implementarea unui sistem de management al traficului dezvoltat în etape, astfel:

• Modernizarea sistemului de semaforizare actual (reechiparea intersecțiilor cu echipamente capabile să funcționeze în sistem adaptiv) și semaforizarea unor intersecții și treceri de pietoni inițial nesemaforizate, pentru a fi incluse în axe de corelare sau pentru ca reprezentau puncte critice în circulație.

• Controlarea traficului urban prin metodele unui sistem de control al traficului urban adaptiv (UTC) prin instalarea unui software adecvat pe noile automate montate în teren.

• Asigurarea culegerii prin senzori a informațiilor despre evoluția traficului în vederea funcționării în primul rând în sistem adaptiv a sistemului instalat și apoi a creării în timp a unei baze de date despre traficul ce se scurge prin intersecții în baza căreia să se creeze în viitor o bibliotecă de programe pentru diferite momente de circulație. Conceptul implementat se va folosi în etapa finală de un sistem de comunicație bazat pe rețeaua de fibră optică ce va fi dezvoltat de achizitor în viitorul apropiat.