English
 
cariere

Search Coporation, angajator acreditat CPD de catre Engineers Ireland, recunoaşte bunele practici
organizaţionale în domeniul dezvoltării profesionale continue şi se bucură de susţinerea oficială
a Comisiei UE prin Programul de dezvoltare de lungă durată.


DEZVOLTAREA OAMENILOR în SEARCH CORPORATION

SEARCH CORPORATION s-a dezvoltat în mod firesc şi permanent de la înfiinţarea sa, în 1991, pe calea The Way To Move On. Iar a continua pe această cale înseamnă a clădi cu încredere viitorul, astfel că am ales SEARCH FOR THE FUTURE – o abordare strategică care reprezintă încă o dovadă a faptului că oamenii sunt cei mai importanţi, un angajament de a investi în dezvoltarea tuturor celor care doresc să clădească viitorul împreună cu Search Corporation. Această abordare are două direcţii principale:

  • THE WAY TO MOVE UP sau direcţia de dezvoltare a oamenilor şi carierelor, cuprinzând toate iniţiativele de învăţare şi dezvoltare finanţate prin SEARCH UNIVERSITY
  • THE WAY TO MOVE ON sau direcţia de dezvoltare a oamenilor şi mediului, construind viitorul cu RESPONSABILITATE faţă de comunitatea din care facem parte, din dorinţa firească de a proteja mediul în care trăim şi ne desfăşurăm activitatea. Search Corporation este singura companie românească din domeniu care are o participare activă în grupuri de lucru de Resurse Umane ce au drept obiective îmbunătăţiri la nivelul întregii ţări. De asemenea, politica sa de dezvoltare a RU este la standarde internaţionale, atât pentru personalul de specialitate cât şi pentru cel de suport.
cpd

 
Copyright © 1999-2023 Search Corporation