English
 
Sistemul de calitate al SEARCH CORPORATION reprezinta fundamentul de operare al managementului firmei si se bazeaza pe Standardul ISO 9001-2008.

Din anul 1998 SEARCH CORPORATION beneficiaza de un sistem de management al calitatii atestat, sistem care functioneaza conform celor mai inalte standarde internationale.

Astfel, in 2004, SEARCH CORPORATION a primit cea mai inalta distinctie nationala, "Trofeul pentru Excelenta in Management", acordata de Fundatia Romana pentru Calitate J.M. Juran si inmanata de Presedintele Romaniei.

Sistemul de management al calitatii din SEARCH CORPORATION SRL reflecta politica dusa de societate in domeniul calitatii si este descrisa prin documente scrise, adecvate activitatilor desfasurate in cadrul societatii, aprobate de management si cunoscute si aplicate de angajati.

Aceste documente ale sistemului de management al calitatii (manual, proceduri) stabilesc sarcini clare pentru fiecare angajat si totodata asigura coerenta responsabilitatilor pe linie ierarhica.

Managementul societatii asigura resurse suficiente, corespunzatoare si planificate pentru implementarea si imbunatatirea proceselor, punerea in practica a politicii societatii si pentru atingerea obiectivelor societatii in vederea intretinerii sistemului de management al calitatii si asigurarea satisfactiei clientilor.

Rezultatul implementarii acestui sistem de management al calitatii poate fi sintetizat in:
  • Existenta unei politici clare a calitatii
  • Castigarea increderii clientilor interni si externi
  • Crearea unei culturi pentru calitate in randul angajatilor la toate nivelurile functionale.
Pentru imbunatatirea calitatii, SEARCH CORPORATION SRL actioneaza in directiile:
  • Urmarirea calitatii proiectelor
  • Instruirea permanenta a angajatilor
  • Utilizarea celor mai noi programe de proiectare in domeniu
  • Imbunatatirea comunicarii intre departamente.
despre_managementul_calitatii.png
 
Copyright © 1999-2023 Search Corporation