English
 
SEARCH CORPORATION este una dintre cele mai importante firme de inginerie din Romania, specializata in servicii de proiectare, consultanta si management in domeniul infrastructurii de transport rutier si a celui de transport aerian.

Infiintata in anul 1991, SEARCH CORPORATION s-a dedicat misiunii de a furniza clientilor sai servicii de cea mai buna calitate intr-o maniera profesionala, inovatoare si eficienta din punct de vedere tehnic si financiar.

Fondatorul companiei este Michael M. Stanciu, presedintele SEARCH CORPORATION, specialist cu o experienta vasta in domeniul ingineriei de infrastructura rutiera, coordonator a numeroase proiecte de constructie autostrazi si poduri in Statele Unite ale Americii.

despre_image_bar.jpg

Ideea fundamentala pe care s-a dezvoltat SEARCH CORPORATION a fost crearea unei organizatii profesionale puternice, care sa lucreze la standarde internationale si costuri competitive.

Viziunea companiei SEARCH CORPORATION este de a-si mentine pozitia de lider in Romania in domeniul ingineriei infrastructurilor de transport si de a-si extinde dezvoltarea pe piata internationala.

Politica SEARCH CORPORATION este orientata catre client, actiunile desfasurate de noi urmaresc nu doar satisfacerea cerintelor, ci si anticiparea nevoilor acestora. Modul in care abordam orice lucrare are in centru beneficiul proiectului.

Politica de dezvoltare a firmei are la baza o politica de dezvoltare a retelelor drumurilor din Romania.

SEARCH CORPORATION s-a implicat alaturi de Ministerul Transporturilor, Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale, precum si de autoritatile locale, in elaborarea strategiilor de dezvoltare a infrastructurilor rutiere.

SC SEARCH CORPORATION SRL
Reg.Com.: J40/9356/1991
CUI: RO 1597994
Capital Social: 45.000 LEI

Sediu central: BUCURESTI
Cladirea Crystal Tower
Bd. Iancu de Hundeoara 48,
sector 1, Bucuresti
Tel: +4 021.316.4018
  +4 021.316.4022
Fax: +4 021.316.5271
E-mail: office@searchltd.ro
ARII DE EXPERTIZA
 
Copyright © 1999-2023 Search Corporation