English
Filozofia de proiectare
Categorii de lucrari si servicii
Proiecte
 

Departamentul Poduri din cadrul SEARCH CORPORATION este unul dintre cele mai dinamice. Acest dinamism se datoreaza unei imbinari armonioase intre ingineri cu vasta experienta in proiectarea de poduri, recunoscuti si afirmati pe plan intern si international, si tineri ingineri entuziasti si pasionati de profesie. Creativitatea, calitatea si eficienta sunt elementele fundamentale care caracterizeaza echipa ce formeaza acest departament.

imagebar.jpg

O mare atentie este acordata aspectului arhitectural al podurilor, cunoasterii si aplicarii celor mai noi si eficiente solutii si tehnologii, dar si utilizarii celor mai moderne si performante materiale de constructie. Toate acestea in ideea imbinarii esteticii cu precizia matematica, pentru a oferi in final clientilor solutii fezabile din punct de vedere tehnic, dar si eficiente din punct de vedere economic. Rezultatul final al acestor lucrari reprezinta de cele mai multe ori adevarate lucrari de arta.

In plus, echipa din departamentul de proiectare poduri beneficiaza de suportul unuia dintre cele mai puternice programe de modelare a structurilor (LUSAS), putând astfel aborda orice tip de proiecte.

PROIECTE REPREZENTATIVE
poduri
 
Copyright © 1999-2021 Search Corporation