English
 
 
Divizia de Constructii Civile si Industriale din SEARCH CORPORATION s-a nascut si dezvoltat pentru a raspunde in primul rand nevoilor proprii ale companiei in domeniul real estate.

SEARCH CORPORATION a infiintat aceasta divizie si din dorinta de a promova pe piata romaneasca concepte si tehnologii noi in acest domeniu.

Prin aceasta divizie SEARCH CORPORATION asigura servicii specializate Ón domeniile constructii civile si industriale si abordeaza proiecte pentru ansambluri multifunctionale, avand capacitatea de a elabora lucrari complexe pentru toate fazele de proiectare si toate specialitatile:
  • Arhitectura
  • Structuri
  • Instalatii
imagebar_1.jpg

SEARCH CORPORATION urmareste ca divizia sa de Constructii Civile si Industriale sa devina una dintre cele mai importante de pe piata romaneasca, prin abordarea de proiecte de mare complexitate, care sa foloseasca o arhitectura si o inginerie specifica secolului XXI - imagini si solutii tehnice noi, moderne, bazate pe tehnologiile de ultima generatie din acest domeniu.

Un alt obiectiv important este acela de atragere de noi clienti, prin diversificarea programelor de arhitectura (invatamint, cultura, sanatate, transporturi, administrativ).

Personalul acestei diviziii este format din specialisti cu o ampla viziune urbanistica, care, in acelasi timp, acorda o foarte mare importanta detaliilor, abordand proiecte foarte complexe din aceste domenii.

PROIECTE REPREZENTATIVE
constr_civile
 
Copyright © 1999-2023 Search Corporation