Căderea Bastiliei nr. 65

București, România

Telefon

+4 021 316 4018

Mail

office@searchltd.ro

Managementul Calității

SEARCH CORPORATION  se bazează pe un concept organizațional ce combină în mod eficient capacitatea tehnică a angajaților cu tehnicile de management moderne. Eficiența acestui concept se reflectă în performanța ce vizează calitatea, costul și realizarea proiectelor într-un timp eficient.

Planners • Engineers • Consultants

Calitate

Sistemul de Calitate al SEARCH CORPORATION este platformă de operare care stă la baza managementului companiei noastre și corespunde Standardelor ISO 9001:2015 și ISO14001:2015.

Încă din anul 1998, SEARCH CORPORATION beneficiază de un sistem de management al calității atestat, sistem care funcționează conform celor mai înalte standarde internaționale. Astfel, în 2004, SEARCH CORPORATION a primit cea mai înaltă distincție națională, „Trofeul pentru Excelență în Management”, acordată de Fundația Română pentru Calitate J.M. Juran și înmânată de Președintele României.

Sistemul de management al calității din SEARCH CORPORATION reflectă politica dusă de companie în domeniul calității și este descrisă prin documente scrise, adecvate activităților desfășurate în cadrul societății, aprobate de management și cunoscute și aplicate de angajați.Aceste documente ale sistemului de management al calității (manual, proceduri) stabilesc sarcini clare pentru fiecare angajat și totodată asigură coerența responsabilităților pe linie ierarhică.

Rezultatul implementării acestui sistem de management al calității poate fi sintetizat în:
  • Existența unei politici clare a calității
  • Câștigarea încrederii clienților interni și externi
  • Crearea unei culturi pentru calitate în rândul angajaților la toate nivelurile funcționale.
Pentru îmbunătățirea calității, SEARCH CORPORATION SRL acționează în direcțiile:
  • Urmărirea calității proiectelor
  • Instruirea permanentă a angajaților
  • Utilizarea celor mai noi programe de proiectare în domeniu
  • Îmbunătățirea comunicării între departamente.
Telefon

+4 021 316 4018

Mail

office@searchltd.ro

Adresa

Căderea Bastiliei nr. 65
București România

Despre noi

Avem o structură interdisciplinară care ne permite sa livrăm proiecte complexe, prin utilizarea în mod  integrat a capabilităților diferite ale profesioniștilor noștri.

Revista Presei

Accesul la această secțiune se face cu parolă

SEARCH CORPORATION Copyright © 2022. All Right Reserved.