Căderea Bastiliei nr. 65

București, România

Telefon

+4 021 316 4018

Mail

office@searchltd.ro

Profilul Companiei

SEARCH CORPORATION este una dintre cele mai importante firme de inginerie din România, specializată în servicii de proiectare, consultanță și management în domeniul infrastructurilor de transport rutier, aerian, construcții civile și industriale, protecția mediului, apă-apă uzată.

Planners • Engineers • Consultants

Livrăm servicii la cele mai înalte standarde de calitate                                             

În cei peste 30 de ani de activitate

SEARCH CORPORATION a dobândit o reputație excelentă în industria de inginerie românească. Este recunoscută drept o organizație profesională puternică care furnizează servicii de calitate înaltă, inovatoare și eficiente din punct de vedere tehnic și financiar. Aceste aspecte au generat de-a lungul timpului implicarea companiei în calitate de consultant al Ministerul Transporturilor, Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale, dar și al mai multor autorități locale, în procesul de elaborare a strategiilor de dezvoltare a infrastructurii rutiere din România.

SEARCH CORPORATION are o structură interdisciplinară

Este capabilă să gestioneze și livreze proiecte complexe, prin utilizarea în mod  integrat a diferitelor capabilități ale profesioniștilor săi. În domeniile în care compania este specializată, echipa noastră acoperă o categorie largă de servicii precum: studii de prefezabilitate, studii de fezabilitate, proiectare tehnică detaliată, asistență tehnică, management de proiect, studii de trafic, analize, supervizarea construcţiilor.

CE NE MOTIVEAZĂ

Satisfacția că prin munca noastră contribuim la dezvoltarea societății, în ansamblul ei. Proiectele livrate de noi cresc mobilitatea, îmbunătățesc sau creează acces în zone defavorizate, aduc beneficii economice importante comunităților, îmbunătățesc calitatea vieții. 

ÎN CE CREDEM

Într-un mod responsabil de abordare a proiectelor care are la bază înțelegerea că infrastructura de calitate reprezintă motorul de dezvoltare a economiei reale. De aceea, în centrul oricărui contract pe care îl dezvoltăm se află întotdeauna beneficiul proiectului.
Mai credem în colaborarea strânsă între părțile implicate într-un proiect, o condiție sine qua non pentru livrarea unor proiecte de succes care să genereze beneficii sociale importante.

CE NE DEFINEȘTE

EXCELENȚĂ – Suntem profesioniști, avem o gândire proactivă și anticipativă, căutăm să livrăm servicii la cele mai înalte standarde de calitate.
REPUTAȚIE – Niciun contract nu este mai important decât numele nostru.  Acționăm întotdeauna în beneficiul proiectului.
DEZVOLTARE CONTINUĂ – THE WAY TO MOVE ON este direcția pe care s-a dezvoltat și continuă să se dezvolte compania noastră, angajații noștri și carierele lor.
SUSTENTABILITATE – Suntem conștienți de impactul pe care proiectele noastre îl au asupra comunității și mediului. Acționăm cu responsabilitate și etică pentru a contribui la formarea condițiilor potrivite pentru o dezvoltare durabilă.
CURAJ – Întotdeauna încercăm să identificam oportunitățile din spatele provocărilor. Alegem să mergem înainte bazându-ne pe experiența, profesionalismul și integritatea noastră.
Telefon

+4 021 316 4018

Mail

office@searchltd.ro

Adresa

Căderea Bastiliei nr. 65
București România

Despre noi

Avem o structură interdisciplinară care ne permite sa livrăm proiecte complexe, prin utilizarea în mod  integrat a capabilităților diferite ale profesioniștilor noștri.

Revista Presei

Accesul la această secțiune se face cu parolă

SEARCH CORPORATION Copyright © 2022. All Right Reserved.